Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:
 
1. Αντικαταβολή:          Πληρωμή κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας.
 
2. Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας: Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών/χρεωστικών/προπληρωμένων καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στη διεθνή εταιρία προστασίας συναλλαγών (GLOBE SSL), η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
 
3. Paypal
 
4. Στο κατάστημα:        Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας (κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας).

5. Κατάθεση: 
 
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 
Αριθμός Λογαριασμού:          5023 095911 283
IBAN Λογαριασμού:             GR 5301 7202 3000 5023 0959 11283
Δικαιούχος:                          BLETAPHARM Ι.Κ.Ε.
 
 
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 • Κατά την κατάθεσή σας, είναι απαραίτητο να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο και τον κωδικό παραγγελίας σας.
  Στη συνέχεια, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2114116408 ή στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail: info@everjoy.gr
  Μετά την επικοινωνία μας, θα ξεκινήσει άμεσα η αποστολή της παραγγελίας σας.

   
 • Σε περίπτωση που, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την καταχώριση της παραγγελίας, δεν υπάρξει καμία επικοινωνία από μέρους σας, η παραγγελία θα ακυρωθεί και θα πρέπει να την επαναλάβετε.
   
 • Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το everjoy.gr
   
 • Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ).

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
έως και 80% σε επιλεγμένα προϊόντα
100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ
σε όλες τις συναλλαγές σας

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρίας μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.

Join Us: